Ik ben geboren in Hamburg, Duitsland in maart 1970. Hoewel mijn beide ouders Nederlands zijn, verhuisden we naar Brussel toen ik net zes jaar was. Daar heb ik mijn hele schoolopleiding in het Frans afgemaakt.

Op 18-jarige leeftijd verhuisde ik naar Londen voor een tweejarige managementopleiding bij C&A Fashion Retail. 

Daarna studeerde ik European Business Administration in zowel Groot-Brittannië als Duitsland. Veel later heb ik mijn kennis op dit gebied verder aangevuld met een MBA aan de Solvay Business School in Brussel. Hoewel ik in eerste instantie Italiaans wilde leren, werd Spaans uiteindelijk mijn vijfde taal.

Met een uiteenlopende en gevarieerde carrière in verschillende sectoren breng ik een schat aan ervaring mee. In eerste instantie heb ik mijn vaardigheden in de internationale mode bij C&A opgedaan, waar ik waardevolle inzichten kreeg in het wereldwijde retaillandschap. Diverse rollen en opleidingen binnen het familiebedrijf hielpen om mij voor te bereiden op mijn huidige veelzijdige bezigheden. Over een totaal van 12 jaar hebben mijn werkzaamheden hier mij waardering voor de cultuur en het ethos van familiebedrijven bijgebracht, en niet te min het gevoel van verantwoordelijkheid voor zowel materiële als immateriële activa in het leven. Na mijn periode bij C&A heb ik de sprong gewaagd en ben ik uit het familiebedrijf gestapt. 

Ik popelde om mijn eigen weg te gaan en begon aan een ondernemerstraject. Ik richtte een online winkel en een catalogus op, gespecialiseerd in reisaccessoires.

Vervolgens ging ik bij PriceWaterhouseCoopers werken als managementconsultant voor innovatie en risicobeheer. Later maakte ik de overstap als Managing Partner naar Hinicio, consultant op het gebied van duurzame energie, waarbij we ons voornamelijk richtten op waterstof en brandstofcellen. We concentreerden on op het vormgeven van businessideeën en het Europees beleid voor een duurzame toekomst.

Naarmate mijn carrière zich ontwikkelde, vond ik een nieuwe passie in het ondersteunen van start-ups. Ik werd zowel investeerder als bestuurslid en voorzitter of adviseur bij verschillende opkomende bedrijven. Deze overgang stelde mij in staat om mijn expertise in ondernemerschap, bestuur en groeistrategieën aan te scherpen. Gedurende vele jaren was ik tegelijkertijd actief als dealbegeleider en trainer voor BAN Vlaanderen, één van de toonaangevende netwerken van Business Angels in Europa.

Met een verscherpte focus heb ik uiteindelijk mijn investeringsscope beperkt tot B2B SAAS (Software as a Service) bedrijven.

Vandaag is het mijn ambitie om verder te bouwen op mijn uitgebreide ervaring en expertise en bij te dragen tot het succes en de groei van start-ups door middel van strategische begeleiding en investeringen. Mijn carrière wordt nog steeds gekenmerkt door een niet aflatend streven naar excellentie en innovatie in de bedrijfswereld.


"Iedereen kan Business Angel worden, 
maar zonder doordachte voorbereiding zijn er maar weinig
die het ook blijven."