Consulting diensten

Voor de ondernemer

Evaluatie van
businessplannen

Na het bekijken van honderden plannen heb ik nu mijn persoonlijke kijk op groei en investeringsmogelijkheden.

Pitchen
voorbereiden

Oefening baart kunst. Voel je je nog steeds onzeker? Ik kan je  helpen om je deck en presentatie aan te scherpen.

Beoordeling van
Term Sheets

Ik heb mijn eerste lang geleden gelezen. Sindsdien heb ik veel geleerd. Ik kan je helpen er iets zinnigs over te zeggen en aandachtspunten aan te wijzen.

Overleg van
groeistrategieën

Als je met investeerders praat, plan je groei. Hoeveel, hoe snel, waar en wanneer worden essentiële onderdelen van je strategie met verstrekkende gevolgen voor je succes.

Voor de Business Angel

Evalueren van investeringsmogelijkheden

Na het bestuderen van honderden plannen heb ik nu mijn eigen versie van de beleggerslens voor het beoordelen van groei- en investeringsmogelijkheden.

Onderhandelen van
Term Sheets

Sluit jij een eerlijke deal? Fair is fun. Het is ook de basis voor succes. Wil je dubbelchecken voordat je tekent? Of heb je specifieke vragen?

Opstellen van
portefeuilles

Leg niet al je eieren in één mandje.
Natuurlijk. Daar ben ik het mee eens. Maar hoe doe en beheer ik dat praktisch?

Afstemmen van
groeistrategieën

Groei is het kernstuk van elke startup. Het heeft altijd gevolgen voor al het andere. En het is essentieel bij het voorspellen van je ROI en IRR.

Voor het bestuur

Uitwerken van
financieringsstrategieën

Bereid je je voor op een volgende aandelenfinancieringsronde?

Beoordeling van
bestuur

Teamwork makes the dream work. Werkt het misschien niet goed of moet het worden aangepast voor de toekomst? Verandering of optimalisatie?

Anthony als
bestuurslid

Ik verzamel geen mandaten maar help heel graag.

Anthony als
bestuursvoorzitter

Soms gaat het er gewoon om dat iemand het proces bijhoudt. Verhoog de effectiviteit en efficiëntie van je vergaderingen.

Voor bedrijfsevenementen

Faciliteren van
workshops en training

Er kunnen workshops en trainingen worden gegeven voor verschillende specifieke doelen rond de onderwerpen die in het boek worden behandeld. Minimaal drie tot vier uur.

Houden van
Keynote toespraken

Tijdens een keynote address kunnen elementen uit het boek of een totaaloverzicht worden gepresenteerd, afhankelijk van de veronderstelde interesses van het publiek.
Na afloop kan er een interactieve Q&A plaatsvinden.

Boek in bulk aankopen

 

Misschien wil je ons boek uitdelen op je evenement, of een aantal van je klanten of relaties verrassen voor Kerstmis of hun verjaardag....
Afhankelijk van de oplage geven we tot 50% korting op de verkoopprijs. Als alternatief kunnen we ook de omslag van het boek personaliseren met bijvoorbeeld uw logo.